Thursday, 6 December 2012

Golden Collagen

GOLDEN COLLAGEN GEL
RM60.00 SEBOTOL 30 BIJI
TIDAK TERMASUK POS

Inginkan wajah halus mulus seperti bayi?
Kini bukan lagi mustahil! Rahsianya.. GOLDEN COLLAGEN GEL!!

GOLDEN COLLAGEN GEL gabungan 3 bahan utama yang bakal merealisasikan impian anda untuk memiliki kembali wajah halus, cantik dan licin! Hanya sebiji sehari sudah cukup untuk mengembalikan keserian wajah, tampil lebih bersih, cerah dan bebas cela. Dengan penyerapan yang pantas, menyejukkan kulit, bauan yang harum dan memberikan kemasan selembut satin pada kulit tanpa kesan berminyak.

Alternatif buat mereka yang was2 pada penggunaan serum yang mengandungi plasenta. Kesan yang sangat mengagumkan!

FORMULASI UNGGUL GOLDEN COLLAGEN:

KOLAGEN PEPTIDA

- Peptida amat diperlukan dalam penjagaan kulit. Kajian mendapati ia mampu untuk mengurangi tanda-tanda penuaan pramatang dengan meningkatkan penghasilan kolagen, sejenis protein aktif yang memulihkan tisu kulit, menjadikan kulit lebih tebal dan mengurangi garis halus/kedutan.

-Peptida berupaya mengawal dan merangsang kolagen aktif, menembusi kulit ke lapisan dalam tanpa kemerahan atau kerengsaan.

EKSTRAK BIJI ANGGUR

-Salah satu sumber antioksidan paling ampuh untuk manfaat anti-penuaan dan radikal bebas, berkuasa melindungi kulit daripada kerosakan akibat terik matahari serta pencemaran, memerangi jerawat dan ia juga boleh mengecutkan vena varikos.

-Mengandungi lebih banyak kuasa antioksida daripada vitamin C dan E. Kajian saintifik membuktikan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins yang dijumpai dalam ekstrak biji anggur adalah 50 kali ganda lebih besar daripada vitamin E dan 20kali lebih besar daripada vitamin C.


YLANG YLANG AURA

-Sumber tumbuhan (haruman bunga nya sangat wangi, diekstrak untuk minyak aromaterapi) yang mempunyai kesan menenangkan kulit dan jiwa, memberi imbangan kelembapan yang diperlukan, menjauhi kekeringan dan kulit kasar, juga boleh membantu menentang bakteria yang sering menyumbang kepada pertumbuhan jerawat.

P/S : SAPE-SAPE NAK SMS/WASSAP AKU CEPAT!!!!!!
017-2525009

No comments:

Post a Comment