Friday, 16 November 2012

kegilaan pada tudung FAREEDA

Huhu..
Gile betul aku ngan tudung FAREEDA ni..
sampai sanggup beratur panjang tunggu giliran nk beli tudung ni
rabu lepas da amik no..pegi lunch hour tp nombor giliran lambat lg..
then balik je la..ingat nak walk in je..
tp kalu nak walk in after 7pm je boleh..adoiii xsanggup lak aku nak tunggu nyerrr..
balik umah frust jugak..pastu malas nak pk lg..
tp semalam, tak terpk lak nak membeli..
keluar g jenjalan kat mid valley beli barang sikit..pastu laki ajak g bangi..sukeeee..
heheheh
sampai je tgk org still beratur lagi..tanye kat staf fareeda tu ade no lg x?then die ckp ade..so ape lagi..amik je la..lgpun die ckp ne tunggu lagi 1 group masuk..kire aku tunggu x lame la..
    

masuk je aku dpt yang ni..yang ni limited edition..
so mase die panggil no mmg die akan bg ni sorang 1..nak beli ngan tak je la.. RM140.00
Harga biasa RM195.00 tak silap aku..
pastu aku beli yang ni satu RM130.00 harga biasa RM140.00 kot..
yang ni pun aku sambar gak..huhuhu harga sama mcm yang pink tu..

mase tu limit beli tudung ni 3 helai sorang..so yang ni je aku dapat..aku nak yang printed lagi tp da kate limit sorang 1 xleh nak wat ape la kan...hukhukhuk..cite kat laki aku..then die ckp biar die masuk beli lg..wahhhhh lagi sukeeeee.....so dpt la die beli yang ni...

cantik..ni pun limited edition gak..RM140.00

laki aku bukan beli satu je rupenye..die beli dua sekali..huhuhuu..terime kasih yer..yang ni RM150.00 harga biase RM175.00

 ni antara koleksi yang aku ade
 beli lame da..tp still dalam tahun ni
 yg ni bulan lepas beli
yang ni pun bulan lepas beli..


 ni je koleksi yang ade..rase nak tambah lagi jer...hehehe...

2 comments:

  1. Assalam. Kalau nak jual polkadot, bagitau saya ya :)

    ReplyDelete