Friday, 23 November 2012

Pasal KRYOLAN..

Salam..
Aku rase kebanyakan korang sume tau produk ni kan?
Produk kecantikan. Produk yang paling popular di kalangan mak andam dan MUA..
Selama ni aku tercari-cari jugak kat mane nak beli produk ni..sbb produk ni mmg
tak de jual kat kedai..setahu aku la..
kalu ade pun mungkin kat butik pengantin atau salun kecantikan..
dan aku telah membeli secara online di krayolanstokis.blogspot.com..
produk ni mmg superb la..kebayakan artis indonesia mengguna kan produk ni..
tgk muke mereka nampak flawless je kan..
setakat ni aku da beli TV PAINT STICK kod w4, SUPRA kod w4 dan DERMACOLOR FIXING POWDER kod p4..warna ni sesuai untuk kulit cerah macam siti nurhaliza..warna ni disuggestkan penjual ni kat aku..
korang try la beli..kalu korang takot tak sesuai korang boleh beli tester repack die..untuk TV dan SUPRA RM19.00 setiap satu..tahan tu..FIXING POWDER RM49.00 satu..aku rase tahan untuk sebulan kot..huhuu..

pada korang yang tak tau benda alah ni aku tunjuk gambar nyer..dan gambar adalah ehsan google..hehehhe

yang ni TV PAINT STICK


yang ni SUPRA tu la..
ok la..nanti try la..mesti korang suke hasilnyer...

1 comment:

  1. Quite interesting and nice topic chosen for the post. I would collect more information about this topic.
    Gateway Laptops

    ReplyDelete